Årets sista jaktprov


Tiro och jag är anmälda till två till prov denna höst innan vi tar vinter vila! Nu på söndag i Ludvika samt nästa helg i Örebro. Vi är så taggade och träningen har gått så bra senaste tiden så vi åker med en bra känsla. Det vore ju så fantastiskt roligt att kunna få iallafall 1 första pris detta år. Vi har lagt mycket tid på tolling och gåshantering så vi hoppas att det kommer sitta de här kommade helgerna.

Tollarspecialen


Tiro är anmäld till tollarspecialen! Det ska bli så fantastiskt roligt att få åka på en special igen, vi har saknat det mycket. Specialen kommer att utspela sig i Karlsborg i år. Det blir jag och min sambo som åker, vi kommer ta med oss Tiro och Raya. Jackson får stanna hemma :)


Jag har anmält mig och Tiro till utställningen samt öppenklass tollingjaktprov. Så nu behöver vi ligga i ordentligt med träningen :D Lilla Raya kommer bara få följa med och vara sällskapsdam då hon fortfarande kommer vara för lite för att ställa upp på utställningen :)

Ockelboproven


Jag har anmält mig och Tiro till dubbelprov i öppenklass i Ockelbo. Proven går av stapeln sista helgen i juli. Vikommer behöva lägga in en till växel i träningen inför proven. Men Tiro känns väldigt fin just nu, vi har lagt mycket fokus på linjetag på vatten och jag tycker mig se resultat. Han har fått en mycket bättre förståelse för det, och det bådar gott! :) 


Oavsett hur det går så ska det bli väldigt roligt att få ställa upp på prov igen!

Utställning


Äntligen ska vi få åka på utställning igen! den 17 juli är det en Nordic show i Västerås och Tiro är anmäld :D


Det var så otroligt längesen vi fick ställa ut, så det ska bli så roligt. Upplägget följer såklart de restrektioner som fortfarande är gällande, och man kommer bara få vara en person med hunden så jag får åka själv. Samt att man inte får stanna kvar och se andra raser, utan man får komma när sin egen ras ska in i ringen samt åka hem när sin egen rasbedömning tagit slut. Det kommer inte vara några gruppvinster.


Men oavsett restrektionerna så ska det bli väldigt roligt!